EFSA Sää

EFSA Sää
Havaintoaika 2.3. klo 03:50
Tuuli 3 m/s, 170 °
Näkyvyys Yli 10 km
Pilvet8/8 120 m
Lämpötila -1 °C
Kastepiste -2 °C
Kosteus 93 %
Ilmanpaine 1025 hPa
Etusivu arrow Kerho arrow Hallit

Savonlinnan Lentokerho omistaa lentoasemalla kaksi lentokonehallia, joista vanhempi on valmistunut 1978 ja uudempi 1992. Vanhempaa hallia käytetään pääasiassa purjelentokoneiden ja sekalaisen kaluston varastointiin. Vanhan hallin runko on hitsattua teräsputkea ja kattotuolit puusta. Eristämättömän hallin seinät ja katto ovat peltiverhoiltuja. Lattia on puoliksi betonivalua ja puoliksi asvaltoitu. 

 Hallit

Uudempi halli on lämpöeristetty (ei kuitenkaan lämmitetty) ja talvikäyttöä varten varustettu mm. ovien kynnyslämmityksellä. Hallin lattiapinta-ala on noin 350 neliömetriä. Uudessa hallissa kerho säilyttää moottorilentokalustoaan.

Uusi halli sisältä

Talveksi purjelentokalusto puretaan ja koneet asetellaan tiiviimmin, jolloin lentokerho vuokraa halleista edullista talvisäilytystilaa. Halleissa voidaan varastoida lentokoneiden lisäksi esimerkiksi veneitä, vesijettejä, autoja, moottoripyöriä, matkailuvaunuja tai muuta vastaavaa talvisäilytystä tarvitsevaa irtainta.  

 

Jos haluat vuokrata talvisäilytystilaa, ota yhteyttä Jorma Paavilaiseen,  puhelimella 050 - 5142681 tai sähköpostilla raitinryske (ät) luukku.com

 
© 2024 Savonlinnan Lentokerho ry